1. Introducing the smashing new Team FIAT T-Shirt !! To order yours click here : Team FIAT T-Shirt

My odo gone mad....pls help me to solve this issue

Discussion in 'Electrical Systems' started by Dr abhishek gaurkar, Aug 19, 2015.

  1. Dr abhishek gaurkar

    Dr abhishek gaurkar Timido

    Messages:
    10
    Wani yavatmal
    Grande Punto 1.3 90 HP
    My odo gone mad...as z showing any thing...in any format.....some times all is blank some time.it give me false reading....I am uploading PIC of this issue ...n blue n me also not working.....can any bodybody tell me what z this....it can repair. ...or its lose contact ...or wh it z
    --- Double Post Merged, Aug 19, 2015 ---
    1439972153222692875206.jpg
    Last edited: Aug 19, 2015
  2. bibin

    bibin Regolare

    Messages:
    297
    kochi
    please get it checked with FASS, It seems the sensor has gone bad.

    Thanks
  3. Dr abhishek gaurkar

    Dr abhishek gaurkar Timido

    Messages:
    10
    Wani yavatmal
    Grande Punto 1.3 90 HP
    Thax buddy for reply......BUT DE SAID ODOMETER ....HV TO CHANGE
  4. rajks

    rajks Amatore

    Messages:
    146
    Bangalore
    Abhishek, I think your ODO display or the board is having problem, hence the change is suggested. Were you provided a quote?
  5. Dr abhishek gaurkar

    Dr abhishek gaurkar Timido

    Messages:
    10
    Wani yavatmal
    Grande Punto 1.3 90 HP
    15 k
    --- Double Post Merged, Aug 19, 2015 ---
    Is der other place or online site from where I got new one in case of replacement..... I know 99rpm...but th site not working properly....can do one think....take it out from FASS n den show it to any electronics technician who knows some thing about it.....I just want to ask....is this kind of problem happened with anybody else...n if happened den how u solved it...guide me
    --- Double Post Merged, Aug 19, 2015 ---
    Is der other place or online site from where I got new one in case of replacement..... I know 99rpm...but th site not working properly....can do one think....take it out from FASS n den show it to any electronics technician who knows some thing about it.....I just want to ask....is this kind of problem happened with anybody else...n if happened den how u solved it...guide me
  6. harryaviator

    harryaviator Regolare

    Messages:
    341
    kochi
    kochi
    Linea 1.3
  7. Dr abhishek gaurkar

    Dr abhishek gaurkar Timido

    Messages:
    10
    Wani yavatmal
    Grande Punto 1.3 90 HP
    Thax hArry...but I want to mention that my USB port r working properly.... So should I try this...it may work
  8. pdash

    pdash Regolare

    Messages:
    382
    Bangalore
    Mahadevapura
    Grande Punto 1.3
  9. Viny

    Viny Esperto

    Messages:
    1,742
    :)
    Take meter to a local meter repair guy, its display issue and should not cost you more than 500rs - 800rs including replacement of display.
  10. Dr abhishek gaurkar

    Dr abhishek gaurkar Timido

    Messages:
    10
    Wani yavatmal
    Grande Punto 1.3 90 HP
    Hello friends.... I have show my car to 1 mechanic he said... Becoz of moisture... Also it may happened.... Is right any idea???

Share This Page