1. Introducing the smashing new Team FIAT T-Shirt !! To order yours click here : Team FIAT T-Shirt

Multiple Race-chipped Jets

Discussion in 'Linea 1.3 MJD' started by jishnu, May 18, 2011.

  1. Remember Maruti ad "Kitana deta hai":eek:
  2. Tron

    Tron Superiore

    Messages:
    667
    Mumbai
    @jishnu, this is not good man! Come on post some pics! You are the only Linea owner i came across on TFI who is doing some serious mods. Red callipers on BNW sounds great but egar to see who it actually looks! So post some good pics!
  3. jishnu

    jishnu Superiore

    Messages:
    651
    Bangalore
    @tron- Sure! Actually i shifted to hostel, so no internet there!! :( I'll posts some pics of the car today!! :D
  4. jishnu

    jishnu Superiore

    Messages:
    651
    Bangalore
    Mods for next weekend!!

    Philips DRL's and might be Ovion seat covers...

    Suggestion required for the placement of the Drls!
    Thnx!
  5. ramjn

    ramjn Staff Member Janitor

    Messages:
    5,244
    Chennai
    Linea 1.3
    Ovion full leather or art leather? How much did they quote to you?

    Recently did full leather seats for my Linea from Karlsson, Bangalore (I drove to Bangalore for this) and the workmanship was top notch. I can post few pictures if you are interested. Their price is very competitive and I highly recommend Karlsson over Ovion/Stanley.
  6. @ramjn, pls post your pics, I'm interested.
  7. jishnu

    jishnu Superiore

    Messages:
    651
    Bangalore
    Please do post some pics..It'll be helpful :) I dont know the quotation, my dad does. Need to ask him..
  8. ramjn

    ramjn Staff Member Janitor

    Messages:
    5,244
    Chennai
    Linea 1.3
  9. jishnu

    jishnu Superiore

    Messages:
    651
    Bangalore
    Update : 20000Kms

    Car is just doing awesome. But few minor problems-
    1)Windshield sprayers don't spray water!
    2) IRVM came into the hands! :(

    Other than this, my Linea has no problem :)
  10. Sambikap

    Sambikap Amatore


    oops...i too have the same problem! though it was fixed during first service, it just worked for 2-3days!

Share This Page