1. Introducing the smashing new Team FIAT T-Shirt !! To order yours click here : Team FIAT T-Shirt

Blue and Me not detecting the phone

Discussion in 'Blue and Me' started by sandeep_p, Sep 29, 2011.

  1. mindgrinder

    mindgrinder Novizio

    Messages:
    38
    Delhi
    my blue and me unit had the same problem, i tried battery thing no solution. Service center tried the battery thing no resolution. Even my USB port stopped working, now its the like whole blue and me unit has gone bad as per them, and they have sent it for replacement, expecting ti in 2 weeks!
  2. ramjn

    ramjn Staff Member Janitor

    Messages:
    5,243
    Chennai
    Linea 1.3
    Guys, today I tried to pair my Blackberry 9700 Bold with my car. But, it failed and got error "Pairing failed". What could be the problem? I have already paired my Nokia 6300 and its working fine.

    Here's what I did to try the pairing of my Blackberry
    1. Bluetooth in the phone set to on and set to listen for devices mode.
    2. In car, went to Settings -> Pairing.
    3. After few second I get the error "Pairing failed".
  3. teky

    teky Esperto

    Messages:
    1,587
    Chennai
    Try deleting all the user information and pair again, it should work hopefully. Was your phone set to discover able mode?

    Sent from my LT15i using Tapatalk
  4. FiatJay

    FiatJay

    Messages:
    65
    Chennai
    First try Troy's solution else Remove your battery and reconnect after one minute.

    Sent from my Nexus S using Tapatalk
  5. ramjn

    ramjn Staff Member Janitor

    Messages:
    5,243
    Chennai
    Linea 1.3
    I tried again this morning and its working now. I don't know how and why it didn't work yesterday.
  6. teky

    teky Esperto

    Messages:
    1,587
    Chennai
    Call it the blackberry and microsoft effect ;-)

    Sent from my LT15i using Tapatalk

Share This Page